Versacourt

Einkort er forhandler for Versacourt i Norge. Dette er et amerikansk selskap som også har fabrikk i Belgia for det Europeiske markedet. I tillegg kan vi også supplere med andre produkter for å skape gode miljø for aktivitet. Vi utvider stadig vårt utvalg og vil også kunne skaffe tilbud for grunnarbeid. 

Versacourt tilbyr underlag i hardplass til blant annet tennis, basket, shuffleboard og en rekke andre aktiviteter. De er holdbare, værbestandig og har gode garantier. De gir uteområdet et spennende og profesjonelt utseende. Og i tillegg er dette underlaget bedre for knær, ledd og rykk. Siden underlaget gir litt etter er det bedre enn f.eks. asfalt og betong. Ypperlig for både private, skoler, bedrifter, byggeprosjeter, offentlige anlegg og idrettsanlegg. 

Underlagene spesiallages til hver enkelt bestilling, det vil med andre ord si at mulighetene er nærmest uendelige. Du kan velge i en rekke farger og om ønskelig få egen logo malt på underlagen. Her har man sjansen til å lage mulit-sport underlag med oppmerkring for flere ulike aktiviteter. 

Se mer på Versacourt sin nettside eller ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi leverer også utstyr som nett, shuffleboardutstyr, kurver etc. for å gjøre banene perfekte! 

lagt til handlevogn