Rugged Interaktiv

Rugged Interaktiv er et forholdsvis lite firma som holder til sørvest i England. De har spesialisert seg på interaktive produkter innen aktiviteter, trening, lek og helse. De er drevet av idealisme og har et sterkt fokus på design, erfaringer og funksjonalitet. 

Det er tre ting som kjennetenger deres produkter - kreativitet, innovativitet og robusthet. Produktene er solide, har høy kvalitet og produseres i England. 

Produktene deres selges gjennom en rekke store internasjonale selskap. Vi i Einkort kan hjelpe dere med alle deres produkter, men har i hovedsak fokusert på Cardio Wall. Les mer om Cardio Wall og andre produkter her på denne siden. 

Compact - Cardio Wall
Landscape - Cardio Wall

Cardio Wall

Cardio Wall er en interaktiv vegg som kan brukes på flere måter. Den har flere programmer og leveres i tre ulike utgaver - landscape, portrait og compackt. Felles for alle er at de gir uante muligheter innen flere felter. 

Vi vil utvikle sidene våre videre utover sommeren for å presentere nærmere hva vi kan tilby ulike sektroer. Cardio Wall kan være et godt alternativ for rehabilitering, treningssentere, idrettsklubber, skoler for å nevne noe. Det er ikke bare god trening av bevegelighet, reaksjon og koordinajon. Erfaringer fra blant annet England viser meget gode resultat innen psykisk rehabilitering også. 

På blant annet sykhus har det i tilegg vært et populært supplement for ansatte. Opplevelser på jobb kan føre til både stress, anspenthet og andre følelser - en Cardio Wall er et ypperlig verktøy for å slippe seg løs og skifte fokus. 

Portrait - Cardio Wall
lagt til handlevogn