Om oss

Einkort DA (tidligere Liatoppen Aktivitetsutstyr DA holder til i Ål kommune, midt i Hallingdal.  Navnet "Einkort" er et gammelt dialektord som betyr "litt forskjellig". Det skal gjenspeilet at vi har tilbud innen flere områder. 

Vært hovedområde er aktiviteter. Vi leverer blant annet utstyr til sport stacking (Speed Stacks), hesherball, cornhole, shuffleboard og kanjam. Vi er også agenter for Versacourt som leverer høykvalitets underlag i hardplass til bl.a. tennisbaner, shufflebord, basket og lignende. Målet vårt er å finne nye aktiviteter  som ikke er så godt kjent i Norge fra før. 

Vi jobber også for å fremme klubber og aktiviteter i Norge. Blant annet går 5% av vår omsetning på Speed Stacks til å støtte konkurranser i Sport Stacking. Innen sporten Sport Stacking er vi også pådriver for å skape klubber i hele landet for å engasjere barn og unge.  

Ved siden av salg vil vi også kunne leie ut noe utstyr etterhvert. Vi arrangerer også quiz og andre aktiviteter for grupper. Vårt quiz-konsept har vært populært og inneholder både spørsmål og praktiske oppgaver. Ta kontakt for å høre hva vi kan tilby akkuratt deres gruppe. 

Vi har over 25 års erfaring innen drift av fjellstue/reisearrangør. Som et lite ekstra tilbud kan vi også tilby tjenester, reiseledertjenester og produksjon av pakkereiser. Foreløpig er dette kun på forespørsel.  

lagt til handlevogn