Sport Stacking

Sport Stacking er en populær skolesport med opphav i USA. Det går ut på å stable 9 eller 12 spesialkopper i ulike mønsstre så raskt som mulig. Dette er engasjerende og artig for både små og store. Egner seg godt for barn, ungdom, skoler eller kanskje som en firmakonkurranse? 

Det fine med Sport Stacking er at det egner seg for alle - du trener ingen atletisk kropp eller stålkondis for å bli bedre. Man føler raskt mestring og gir fysisk aktivitet somtidig som man har det artig. I tillegg er det bra for både konsentrasjon og øye/hånd koordinasjon. 

Speed Stacks er den offisielle leverandøren til sporten og konkurranser arrangeres i sammarbeid med WSSA (den internatsjonale forbundet). For å delta i offisielle konkurranser må man benytte utstyr fra Speed Stacks.

Den konkurreres i de individuelle øvelsene 3-3-3, 3-6-3 og Cycle. I tillegg arrangeres det både parkonkurranser og stafetter. Men man kan mye moro uten å måtte følge de oppsatte konkurranseformene. Bruk fantasien og stable ivei!

Speed Stacks

Læringsvideoer

Flott læringsvideoer forklarer hvordan man utfører de forskjellige øvelsene - se de her

Her finner du også videoer med de nye Shorties koppene. Kortere kopper og 15 stk i settet. 

På våre skolesider finner du mer informasjon om hvordan man kan nytte koppene i skolen. Vi selger både enkeltsett og skolepakker - samt tilbyr opplæring om ønskelig. 

Les mer om de ulike pakkene i vår webshop - vårt utvalg vil utvides utover i 2021. 

Vi leverer koppesett i ulike farger og mønstre. I tillegg får man pro-kopper for de litt mer aktive utøverene. Kjøp kun koppesett eller bestill et komplett sett som inneholder både kopper, timer, matte og en braktisk liten bag å ha utstyret i. 

NB!  Vi setter av minst 5% av vår omsetning på produkter fra Speed Stacks for å jobbe frem og støtte konkurranser i Noge. I tillegg hjelper vi dere gjerne med blandt annet gode tips og tilbud på pakker dersom man ønsker å starte opp klubber i landet. Vårt mål er å skape gode miljø for denne spennende sporten i hele landet! Så ikke nøl med å ta kontakt om dere har spørsmål eller ønsker hjelp! 

lagt til handlevogn